Menu
Snacks, diner & wijnkaart
GESLOTEN VAN 21/7 TM 8/8 IVM VAKANTIE
Diner
Appetizers/snacks
(we wisselen vaak van menu, check onze insta voor een up to date menukaart)
zuurdesem brood met wilde-lokenboter* | 7 |
artisjokharten in olijfolie | 5,5 |
olijven met jalapeno* | 4 |
oeuf mayonaise met zeewierkaviaar en bieslook | 2,75 |
arancini 4 stuks van de week | 8,25 |
sardines geserveerd met brood en gegrilde limoen | 11 |
porkbelly slider p.s. | 6 |
kimchi gruyère kroket p.s. | 6 |
fried gamba toast met koriander en lente ui | 8,25 |
wild gans rilette geserveerd met zoetzuur en brood | 11 |
polenta friet geserveerd met chipotlemayonaise | 6,75 |
gerookte amandelen* | 5 |
kaasplateau met vier kazen, geserveerd met brood en walnoot | 13,5 |
Gerechtjes
dry aged cantaloupe, ajo blanco, laurier & afrikaan* | 13 |
koolrabi, komkommer, lamsoren in vinaigrette van appel en vlierbloesem* | 13 |
aardappelpoffertjes, wilde spinazie, hollandaise & gepocheerd eitje | 15 |
burrata, snijboon v.d. BBQ, doperwtjes, sperzieboontjes en balsamico uitjes | 15 |
hollandse nieuwe, karnemelk, dille, boekweit & mierikswortel | 15 |
scheermessen gebakken in ‘nduja en peterselie | 15 |
supreme van scharrelhoen, wilde rivierkreeftensaus, bloemkool en lardo | 17 |
ribeye van limburgs scharrelvarken, red eye gravy en compote van venkel | 16 |
steak tartaar, gochujang, sesam cruble, eidooier & thaise basilicum | 15 |
Desserts
kaasplateau 4st geserveerd met brood | 13,5 |
crème brûlée van tonka | 7,5 |
cheesecake, rabarber en verveine siroop | 9 |
aardbeien romanoff met sechuan en magnolia granité* | 9,5 |
Wijnkaart
Een kleine greep uit onze (natuur)-wijnkaart
(check onze insta voor een up to date wijnkaart)
meinklang ‘grüner veltliner’ 2022 (burgenland) | 32 |
les vins pirouettes ‘tutti frutti’ 2019 (alsace) | 45 |
l’arjolle ‘brut d’ orange’ 2022 (languedoc) | 39 |
dassemus ‘ceci n’est pas une orange’ 2021 (brabant) | 45 |
gut oggau ‘theodora’ 2021 (burgenland) | 65 |
la grande colline ‘le canon muscat’ 2020 (okayama) | 65 |